Arbeid

I dag jobber jeg som rekrutterer og digital markedsfører i Medievikar. Som digital markedsfører arbeider jeg jevnlig med nyhetsbrev, SEO, inbound marketing, publisering i ulike CMS, annonsering, innholdsproduksjon, visuell identitet, prosjektledelse, og lignende. Som rekrutterer jobber jeg selvstendig med egne rekrutteringsprosjekter, med all oppfølging mot kunde, herunder rådgivning, forhandlinger, tilbud, kontrakter, m.m. Jeg jobber primært med stillinger innen kommunikasjon og markedsføring.

 

Jeg har ofte hatt ansvar for å skape engasjement og deltagelse i digitale communities og sosiale medier. I sosiale medier har jeg opprettet, driftet og videreutviklet et titalls kontoer. Alt fra helt nyopprettede kontoer uten følgere, til etablerte kontoer med mange følgere. Jeg driver også flere private nettsider, med tilhørende kontoer i sosiale medier. Den største er sukkerfrihverdag.no, der jeg blogger om mat, helse og kosthold. I sosiale medier har i dag Sukkerfri Hverdag godt over 20K følgere.

 

 

I VG jobbet jeg i en periode mye med savnet og funnet-tjenesten Dyrebar. Etter at VG bestemte seg for å legge ned tjenesten, fortsatte jeg en stund å være involvert i produktet, med min kompetanse på produktutvikling, kundeservice og kundekommunikasjon.

 

Duvi (tidligere Pensjon Pluss) er et ungt innskuddspensjonsforetak som ble stiftet i april 2013. Deres mål er å gjøre pensjon enklere, billigere og bedre for norske kunder på bedrifts og privatmarkedet. I forbindelse med lansering av deres nye digitale plattform bistod jeg Duvi med blant annet utvikling av nye nettsider, etablering av hubspot, strategi for sosiale medier samt nytt navn og profilendring.

 

Bak reMarkable står de unge norske gründerne som braklanserte sitt “papirnettbrett” før jul 2016; I løpet av ett døgn solgte de nettbrett for 1,5 millioner kroner! Målet var en million kroner på 3 måneder..! Jeg har hjulpet reMarkable med deres oppsett og konfigurering av supportsystemet Zendesk.

 

 

I VG jobbet jeg i mange år som leder for digital kundeservice. Sentralt i dette arbeidet var oppbygging av kundeserviceteamet, etablering av kundeservicesystemer (som Zendesk) og bidrag i produktutviklingen, spesielt for VG+, Vektklubb og VGTV. Årene i VG har gitt meg god erfaring med redaksjonell drift og utvikling av nettsteder rettet mot flere målgrupper. Jeg har vært med på å bygge flere produkter og tjenester fra idéfase til lansering, samt videreutvikling av eksisterende produkter, og sikring av produkters verdikjede.