Prosjekter

I VG jobbet jeg i en periode mye med savnet og funnet-tjenesten Dyrebar. Etter at VG bestemte seg for å legge ned tjenesten, har jeg fortsatt å være involvert i produktet. Dyrebar er nå snart klar for relansering (høsten 2017) og jeg deltar i dette prosjektet med min kompetanse på produktutvikling, kundeservice og kundekommunikasjon.

 

Pensjon Pluss er et ungt innskuddspensjonsforetak som ble stiftet i april 2013. Deres mål er å gjøre pensjon enklere, billigere og bedre for norske kunder på bedrifts og privatmarkedet. I Pensjon Pluss jobber jeg som prosjektkonsulent med ansvar for å skape bedre kundeopplevelser.

Bak reMarkable står de unge norske gründerne som braklanserte sitt “papirnettbrett” før jul 2016; I løpet av ett døgn solgte de nettbrett for 1,5 millioner kroner! Målet var en million kroner på 3 måneder..! Jeg har hjulpet reMarkable med deres oppsett og konfigurering av supportsystemet Zendesk.

 

I VG jobbet jeg i mange år som leder for digital kundeservice. Sentralt i dette arbeidet var oppbygging av kundeserviceteamet, etablering av kundeservicesystemer (som Zendesk) og bidrag i produktutviklingen, spesielt for VG+, Vektklubb og VGTV. Årene i VG har gitt meg god erfaring med redaksjonell drift og utvikling av nettsteder rettet mot flere målgrupper. Jeg har vært med på å bygge flere produkter og tjenester fra idéfase til lansering, samt videreutvikling av eksisterende produkter, og sikring av produkters verdikjede.